Hyvin tehty työ

Hyvin tehtytyö on SIISTIÄ! Siivouspalveluille ensiarvoisen tärkeätä. Meille hyvin tehty työ tarkoittaa odotusten ylittämistä, tyytyväisiä asiakkaita, puhtaita koteja ja toimistoja.

Käytämme siivotessamme laadukkaita välineitä ja olemme tarkkoja sen suhteen, että työ tehdään huolella ja laadukkasti. Huomiomme siivotessa asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja kohteiden yksilöllisyyden. Jokaisessa kodissa on omat erikoispiirteensä ja jokaisella asiakkalla on omat mieltymyksensä. Kaikkia yhdistää kuitenkin yksi asia: arvostus laadukasta työtä kohtaan. Tämän vuoksi SIISTIÄ! panostaa hyvään laatuun, positiiviseen otteeseen ja asiakkaista välittämiseen.

Positiivinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat valmiita palvelemaan myös teitä. Tavoitteenamme on olla aina parempi kuin nykyinen palveluntarjoajanne.

Laadukas työ on toimintamme perusta. Tämä perusta on luoto ja opittu kauan sitten ja haluamme nyt jakaa sitä asiakkaillemme. Kodin arvostaminen ja siitä huolehtiminen ovat meille arvoja jotka opimme jo pienenä. Lue koko täältä SIISTIÄ! tarina!

Joko olet kokenut sen hyvän olon tuntteen kun saavut puhtaaseen kotiisi? Meille on tärkeätä, että asiakas tuntee olonsa rentoutuneeksi ja hyväksi siivouksemme jälkeen.